E Hënë 08:00 – 20:00
E Martë 08:00 – 20:00
E Mërkurë 08:00 – 20:00
E Enjte 08:00 – 20:00
E Premte 08:00 – 20:00
E Shtunë 08:00 – 20:00
E Dielë Mbyllur

 

Blerja me këste mund të bëhet nëpërmjet bankave si në vijim:

Iute Credit

Ne kemi proceduren me te thjeshte per dhenien e nje kredie,
Ne japim pergjigjen me te shpejte per dhenien e nje kredie (brenda 15 minuave),
Nuk kemi burokraci (asnje dokument nuk kerkohet nga konsumatori),
Aplikimi behet vetem me Karte Identiteti

Nëse I plotësoni kushtet e mësiperme, duhet te drejtoheni në dyqanin Tech Tronic me dokumentat e kërkuara dhe të aplikoni për blerje me këste.

Për informacione të tjera mbi kalkulimet ju lutemi drejtohuni në dyqan pasi llogaritjet janë të personalizuara.

Nderrimin e një produkti mund ta bëni brenda 48 orëve nga moment I blerjes por më parë duhet të konstatohet nga Servisi nëse produkti është me difekt.

Për t’u regjistruar në buletinin informativ të Techtronic.al vendosni email-in tuaj në fund të faqes dhe klikoni butonin RREGJISTROHU.

Keni përsëri pyetje?

Plotësoni formën më poshtë për të bërë pyetje, ne do ju përgjigjemi sa më shpejt që të jetë e mundur.