Mundësi blerje me këste

Çdo produkt mund të blihet me këste nëpërmjët “Iute Credit”, sipas kushteve të vendosura nga banka.

Iute Credit

Pse IuteCredit eshte kompania me e mire e kreditimit ne Shqiperi?:

1. Ne perpiqemi per persosmeri:
Ne kemi proceduren me te thjeshte per dhenien e nje kredie,
Ne japim pergjigjen me te shpejte per dhenien e nje kredie (brenda 15 minuave),
Nuk kemi burokraci (asnje dokument nuk kerkohet nga konsumatori),
Aplikimi behet vetem me Karte Identiteti

2. Ne kujdesemi per partneret:
Kemi permiresuar nderfaqen ne nje faqe te vetme,
Mesojme bashke me ju rreth biznesit per te qene me te suksesshem,

3. Ne I duam klientet tane:
Sherbimi me I mire per klientet,

Si funksionon:
Kush mund te marre nje kredi?
1-   Te vetepunesuarit te cilet kane 3 muaj me sigurime
2-   Personat ne marredhenie pune me minimum 3 muaj sigurime
3-   Pensionistet deri ne 68 Vjec ( Pensionistet duhet te sjellin librezen pensioni)

Nëse i plotësoni kushtet e mësipërme dhe jeni të interesuar, duhet të shkoni në dyqanin Tech Tronic me dokumentet e kërkuara dhe të aplikoni. Për më shumë informacione për llogaritjet, ju lutemi shkoni në dyqan sepse llogaritjet ndryshojnë me çdo klient.