tetronic-rreth-nesh

Tech Tronic

Faqja e internetit e Techtronic.al u fillua në vitin 2019. Kemi filluar me servisin e telefonave dhe me shitjen neper dyqane, por ambicia jonë dhe aftësitë tona shpejt na bëri të shikojmë për sfida të reja dhe tregje të reja. Fillimi i një dyqani fizik ne shkurtin e 2016 e me pas nje dyqan online ne 2019 për të na mundësuar që të zhvillojmë një prani të forte kombetare e ndërkombëtare.

Pse të na zgjidhni?

Tech Tronic ju jep mundësinë shpejt dhe lehtë të gjeni telefonin që dëshironi dhe ta dërgoni në shtëpinë tuaj pa humbur kohë, pavarësisht nga vendndodhja juaj. Ekipi ynë është plotësisht i përkushtuar dhe shumë i pasionuar për t’ju ndihmuar me atë që ju nevojitet.

Premtojmë:
● Cmimet më konkurruese dhe shërbimin më të mirë
● Testimin e çdo produkti para dërgesës
● Lehtësimi e procesit te blerjes dhe pagesës
● Transport falas ne Shqiperi me shpejtësi dhe saktësi
● Garanci dhe cilesi të produkteve tona

Ne kemi qenë në biznes për një kohë të gjatë dhe në ketë kohë ne nuk kemi arritur vetëm të bëjmë marrëdhënie të ngushta me furnizues të shumtë në të gjithë botën, por edhe të njohim atë që njerëzit kanë nevojë. Kjo do të thotë që ne jemi gjithmonë në gjendje të ofrojmë të gjitha telefonat e fundit, çmimet e shkëlqyera, shërbimi i besueshëm, ofrimi i shpejtë dhe mbështetjen e klientëve premium.
Përvoja kolektive e anëtarëve të ekipit tonë dhe vitet që kemi në biznes na mundësuan të zhvillonim një rrjet të gjerë furnizuesish, duke siguruar që klientët tanë gjithmonë të gjejnë atë që po kërkojnë. Kjo gjithashtu do të thotë se ne jemi në gjendje të ofrojmë çmime të shkëlqyera, të cilat vazhdimisht përditësohen dhe ecin sipas tregut.

Per te gjithe ju, faleminderit qe jeni kliente te Tech Tronic, shijojeni blerjet tuaja ne dyqanin tone online. Nëse keni ndonjë pyetje të na dërgoni email në [email protected] , ne do të përgjigjeni sa më shpejt të jetë e mundur.
Ju sherbejme me kenaqesi,
Ekipi i Tech Tronic